Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ανατροπή από τη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε Παρασκευή βράδυ.

Νέα δημοσκόπηση βόμβα  λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, από το γνωστό καθηγητή της ΑΣΟΕ Επ.Πανά για το site makeleio.gr αλλάζει τα δεδομένα και δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον για το εκλογικό αποτέλεσμα, τη στιγμή που όλα έμοιαζαν να έχουν ξεκαθαρίσει.
Ενώ όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις των σοβαρών εταιρειών έδειχναν την ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ να ανοίγει και οι περισσότεροι να αναμένουν διαφορές άνω των 5 μονάδων και το μόνο ερωτηματικό να είναι αν τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ κατορθώσει να πετύχει αυτοδυναμία, η νέα δημοσκόπηση Πανά, που έγινε σε δείγμα μαμούθ 5500 ατόμων, δείχνει ότι μπορεί να έχουμε θρίλερ το βράδυ της Κυριακής με τη Νέα Δημοκρατία να μειώνει τη διαφορά σε 2,8% ,ενώ λίγες μέρες πριν σε δημοσκόπηση του ίδιου καθηγητή η διαφορά ήταν 4,5%.....Αν η συγκεκριμένη έρευνα στέκει και δεν έχουν γίνει λάθη στη μεθοδολογία, τότε φαίνεται ότι υπάρχει ρεύμα ανατροπής και όλα μπορεί να συμβούν την Κυριακή.
Άλλο στοιχείο-έκπληξη είναι η οριακή μάχη μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής για την 3η θέση ενώ στις περισσότερες άλλες δημοσκοπήσεις η εικόνα είναι πως το Ποτάμι είναι φαβορί για 3ο κόμμα.
Το μόνο στοιχείο που δεν προκαλεί έκπληξη είναι η αδυναμία του νέου κομματικού μορφώματος του Γιώργου Παπανδρέου να εισέλθει στη βουλή.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων

ΣΥΡΙΖΑ           32,1%
ΝΔ                   29,3%
ΧΡ.ΑΥΓΗ          5,8%
ΠΑΣΟΚ              5,7%
ΠΟΤΑΜΙ           5,5%
ΚΚΕ                   4,7%
ΑΝΕΛ                4,1%
ΚΙΔΗΣΟ            2,8%
ΛΑΟΣ                1,3%
ΑΝΤΑΣΡΥΑ      0,8%
ΔΗΜΑΡ             0,6%
ΑΛΛΟ                1,8%
ΑΔ.ΨΗΦΟΣ       5,4%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive