Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ !! Νόμισε ο μαλαπέρδας ολλανδός ότι θα βρει σαμαροβενιζέλους προσκυνητές να απαιτήσει., αλλά πήρε τον πούλον!!!

Κοίτα ποιος μιλάει για χρέος.....</p>Σύμφωνα με τον economist το χρέος της Ολλανδίας ανέρχεται στα 594,3 δις δολάρια <BR>Ο κάθε Ολλανδός χρωστάει 35,195.17 δολάρια.<br />Ο κάθε Έλληνας χρωστάει 25,116.02 δολάρια.<br /> Η σύγκριση για το αν είναι διαχειρίσιμο ένα χρέος πρέπει να γίνεται με βάση τα φορολογικά έσοδα και όχι με το ΑΕΠ.<br /> Είναι γνωστό ότι το χρέος της Ολλανδίας ανα κάτοικο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας.<br /> Η Ολλανδία ελπίζει στην πολιτική της Μέρκελ που πιστεύει ότι θα κάνει τα ελλείμματα του νότου, πλεονάσματα του βορρά.

Κοίτα ποιος μιλάει για χρέος...
Σύμφωνα με τον economist το χρέος της Ολλανδίας ανέρχεται στα 594,3 δις δολάρια
Ο κάθε Ολλανδός χρωστάει 35,195.17 δολάρια.
Ο κάθε Έλληνας χρωστάει 25,116.02 δολάρια.
Η σύγκριση για το αν είναι διαχειρίσιμο ένα χρέος πρέπει να γίνεται με βάση τα φορολογικά έσοδα και όχι με το ΑΕΠ.
Είναι γνωστό ότι το χρέος της Ολλανδίας ανα κάτοικο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας....

Η Ολλανδία ελπίζει στην πολιτική της Μέρκελ που πιστεύει ότι θα κάνει τα ελλείμματα του νότου, πλεονάσματα του βορρά.
Η χώρα του του Κου ΜΠΛΟΥΜ διακινεί το 70% των αγροτικών προϊόντων στην ΕΕ χωρίς περιορισμούς. Απο την αλλη η ΕΕ εχει υπογράψει συμφωνία με την Τουρκία και ολες οι χώρες της ΕΕ ειναι υποχρεωμένες να εισάγουν το 20% των αγροτικών προϊόντων απο την Τουρκία.
Γιατί ομως την ΕΛΛΑΔΑ την υποχρέωσαν να ξηλώσει τα ΡΟΔΑΚΙΝΑ,ΤΑ ΚΑΠΝΑ,ΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ,ΤΑ ΤΕΦΤΛΑ, ΤΑ ΣΙΤΑΡΙΑ κτλ.? Γιατι μας υποχρεώνουν να μην παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ ? Επειδή υπάρχει η στρατηγική να υποδηλωθούμε οι χώρες του νότου στις χώρες του βορρά με αρχηγό τη πουτάνα τη Γερμανία.  Είναι τυχαίο ότι κρίση έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive