Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΑΜΑΡΑ

Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Λ. Συγγρού βρίσκεται ο Α. Σαμαράς. Εκεί μαζί με τους στενούς του συνεργάτες παρακολούθησε τα exit poll. Συνεργάτες του παραδέχονται την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι και την διαφορά. Παράλληλα εκτιμούν πως δεν θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αυτό που παρουσιάστηκε στα exit poll.  Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε από τις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος και πήρε και ο ίδιος μέρος στις προσπάθειες που κατέβαλαν τα «γαλάζια» στελέχη προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και παράλληλα να σταματήσουν τις διαρροές τόσο προς τα δεξιά, όσο και προς τα αριστερά.  Σιγά –σιγά...
αρχίζουν να προσέρχονται όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ και ανεβαίνουν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του Προέδρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive