Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γιάγκος Ραυτόπουλος υποψήφιος ΑΝ.ΕΛ: Φυσικά και είμαστε ψεκασμένοι. ΒΙΝΤΕΟ

Γιάγκος Ραυτόπουλος: Φυσικά και είμαστε ψεκασμένοι

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και με τα προεκλογικά του σποτ έχει καταφέρει να γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού όπως ο ίδιος αναφέρει στο in.gr έχει δώσει το «παρών» σε τουλάχιστον 500 τηλεοπτικές εκπομπές, τραβώντας είτε με την εμφάνισή του είτε με τα λεγόμενα του τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιάγκος ή «Γιαγκόναν», όπως έγινε ευρέως γνωστός...
από την ομώνυμη ταινία που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε, παίρνοντας βραβείο στο 48ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός από το Πολυτεχνείο Πατρών και εκτός από ελεύθερος επαγγελματίας του συγκεκριμένου κλάδου, παρουσιάζει μία εκπομπή σατυρικού χαρακτήρα σε τοπικό κανάλι της Πάτρας. 
Στις βουλευτικές εκλογές του 2012 κατάφερε να κερδίσει 2.383 ψήφους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκλεγεί αναπληρωματικός βουλευτής Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ.
Σχετικά με το αν του αρέσει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας, λέει ότι «η δημοσιότητα αυτή καθεαυτή δεν μου αρέσει, αλλά την χρησιμοποιώ για να περνάω τα μηνύματα που θέλω. Ό,τι λέω και κάνω δημόσια έχει ένα κρυφό μήνυμα, το οποίο ντύνω με «καραγκιοζιά» για να κερδίσει τη προσοχή. Παράδειγμα: παίρνεις το άλογο και πηγαίνεις στα διόδια… δηλαδή αναδεικνύεις το θέμα μέσα από αυτόν τον ντόρο που δημιουργείται».
Προεκλογικό σποτ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive