Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αντώνης Χονδρονίκος μια εξέχουσα υποψηφιότητα με το ΛΑ.Ο.Σ στη Β`Αθήνας

O κ. Αντώνης Χονδρονίκος, Σύμβουλος Διοίκησης σήμερα σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα, με προϋπηρεσία σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις σε τράπεζες και διακεκριμένες επιχειρήσεις, είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, στη Β’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών..Πως ένας νέος άνθρωπος που έχει μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία και κατέχει μια θέση μεγάλης ευθύνης, αποφασίζει να στραφεί στην πολιτική και να κατέβει σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία της χώρας στις εκλογές; Κατ’ αρχάς δεν πολιτεύομαι από ιδιοτέλεια. Για παράδειγμα δεν πολιτεύομαι γιατί θέλω να βρω ένα επάγγελμα ή μια δουλειά.... Άλλωστε, εκτιμώ ότι η έδρα στο κοινοβούλιο δεν θα πρέπει να «κληρονομείται», ούτε να καταλαμβάνεται από ανθρώπους χωρίς επαγγελματική εμπειρία.
Πολιτεύομαι θέλοντας να προσφέρω στη χώρα μου και στο κοινωνικό σύνολο. Συναισθάνομαι την κρισιμότητα των στιγμών και θέλω να φανώ κι εγώ χρήσιμος, όπως μπορώ. 
Μάλιστα ακριβώς επειδή όπως είπατε κατέχω θέση ευθύνης, έχω μάθει να μην φοβάμαι τις ευθύνες, έχω εκπαιδευτεί κι έχω καλεστεί να διαχειριστώ πολλές φορές κρίσιμες και δύσκολες καταστάσεις, σε επιχειρησιακά βέβαια περιβάλλοντα… 

Γιατί στρατεύεστε με το ΛΑΟΣ;

Με καλύπτουν απόλυτα η ιδεολογία και οι θέσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. (γελώντας) Νομίζω ότι κατά βάθος όλοι οι Έλληνες είμαστε λίγο «ΛΑΟΣ». Αγαπάμε τον τόπο μας, έχουμε στενούς δεσμούς με την οικογένεια μας, εμπνεόμαστε από τον ελληνικό πολιτισμό, σεβόμαστε τη θρησκεία μας και θέλουμε να βαδίζουμε πάνω στις αρχαίες ελληνικές δημοκρατικές αξίες. 
Σοβαρά τώρα, ο ΛΑΟΣ είναι ένα σύγχρονο κόμμα, που βασίζεται στον πατριωτικό παρεμβατισμό, που πιστεύει στην οικονομική ελευθερία αλλά με προστασία του πολίτη, που θέλει μια Ελλάδα ισότιμο μέλος ενός παγκόσμιου συνόλου και μιας ενωμένης Ευρώπης, χωρίς όμως να χάνει την εθνική της κυριαρχία. 
Αυτή η φιλοσοφία του μέτρου και όχι του «μετρίου» αλλά και της κοινής λογικής που διαπνέει την ιδεολογία του ΛΑΟΣ, αντιπροσωπεύει κι εμένα ως άνθρωπο. 

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει για το ελληνικό χρέος;

Πιστεύω ότι το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο και γι αυτό πρέπει να γίνει διαχειρίσιμο. Για να γίνει όμως αυτό, χρειαζόμαστε χρόνο. 
Είναι απαραίτητο ένα διάστημα λίγων έστω ετών προκειμένου η ελληνική οικονομία καταφέρει να ανακάμψει. Χρειάζεται χρόνος προκειμένου να αναδιαρθρώσουμε το κράτος, να φτιάξουμε ένα αδιάβλητο και πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα, να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης κι ένα γόνιμο επιχειρησιακό περιβάλλον, να θεσπίσουμε συνταγματικές δικλείδες για την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Δεν απαιτούμε λοιπόν να μας διαγράψουν το χρέος, αλλά να μεταθέσουν την εξόφλησή του .Πίστωση χρόνου κυρίως, θα ζητήσουμε, αυτό θα διαπραγματευτούμε. 

Τι πιστεύετε ότι θα δείξουν τα αποτελέσματα των εκλογών;

Ο ΛΑΟΣ θα είναι στην επόμενη Βουλή. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο όλα τα κόμματα να επιδείξουν σύνεση, σύμπνοια και πνεύμα συνεργασίας. Αυτή τη στιγμή προέχει το καλό της πατρίδας μας και δεν είναι ώρες να εγκλωβιζόμαστε σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive