Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Α,α, "ΤΙΜΙΑ" πράγματα. Τα χειρότερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Του Κοσμίδη Μανώλη



Τα πήραμε από Σας τα δώσαμε στις Τράπεζες και κάναμε την καλύτερη δημιουργική λογιστική για να ζείτε με λιγότερα. Σας μάθαμε να ζείτε με λιγότερα λεφτά. Σας Μάθαμε να ζείτε μέσα στο κρύο. Σας μάθαμε να ζείτε χρεωμένοι. Σας μάθαμε να ζείτε μέσα στις φυλακές για χρέη. Σας μάθαμε να ζείτε νηστικοί. Σας μάθαμε να ζείτε χωρίς αυτοκίνητα. Σας μάθαμε να μην πηγαίνετε διακοπές τι την θέλετε την θάλασσα μπορεί να πνιγείτε σας σώσαμε δλδ ....
Σας μάθαμε ότι δεν υπάρχουν αεροπλάνα και δεν θα πεθάνετε σε αεροπορικό ατύχημα. Σας μάθαμε ότι οι πλούσιοι δεν ζουν σαν εσάς και έτσι μάθατε την αποταμίευση. Σας μάθαμε δηλαδή να ζείτε φτωχοί για να μην αισθανθείτε την δυστυχία να γίνετε φτωχοί και έχετε παράπονο που σας κάναμε καλούς ανθρώπους, που χαρίσατε τις οικονομίες σας στο πλησίον σας σαν καλοί χριστιανοί. Σας μάθαμε να κοιτάζετε το νοικοκυριό σας και όχι των τραπεζιτών και πλουσίων Δηλαδή σας κάναμε ευτυχισμένους ενώ είστε φτωχοί και δεν μας ψηφίζετε.................???
Κοσμίδης Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive