Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αναλεκτα Δηλωσεων… Ο Εθνικο σοσιαλιστικος Μπολσεβικισμος , θριάμβευσε. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Αγαπητοι συμπολιτες
Επιτρεψτε μου να βοηθησω την καθαρη σας σκεψι με μια μικρη απεικονισι εκεινων που μας εκπροσωπουν.
Βεβαιως να πω ότι η εκλογη ΣΥΡΙΖΑ στερει πλεον στους φιλους της επαναστασης που χαθηκε το διαχρονικο κλισσε ότι η « χουντα» δεν επεσε  και ότι ο « λαος»  δεν είναι στην εξουσια.
Αυτή τη στιγμη , ο « λαος» είναι καλα θρονιασμενος  στην εξουσια , όπως ηταν παντοτε,  μετα απο κάθε εκλογες..Αλλα τουλαχιστον οι συμπολιτες μας , αυτή τη φορα δεν θα ζητησουν εκλογες την επομενη ημερα, ουτε θα ξηλωνουν τα πεζοδρομια , ουτε θα βαζουν φωτια στις τραπεζες , αφου τελος παντων ο « λαος» αυτοπροσωπως ειναι στην εξουσια. Παρακαλω όμως την προσοχη σας, που ισως  απαιτηθη  εκ νεου   μετα απο καποιο χρονο...
ώστε εχοντας υπο οψιν το  τι συμβαινει σημερα να αποφασιστε παλι με το  καθαρο μιαλο  σας και την γρηγορη σκεψι  περι του δεοντος..
Να σας παρακαλεσω να δητε την ταυτισι των αποψεων ( συτο τελος  του κειμενου) εκεινων που πιθανως  μισειτε μ’ εκεινους που πιθανως εκλεξατε.
Θα δητε ότι οι ανακοινωσεις Κυβερνησεως (ΣΥΡΙΖΑ) & Αντιπολιτευσεως ( ΧΑ Φαηλου κρανιδιωτη)  είναι ταυτοσημες., σε καιρια θεματα.
Επιτελους ο Εθνικο σοσιαλιστικος Μπολσεβικισμος , θριάμβευσε και « μας»  ενωνει..
Ιασων
1.  Η κυβερνησι « μας» 


Αλεξης Τσιπρας Πρωθυπουργος


1.«Ως υποψήφιος δήμαρχος είχα πει ότι αν εκλεγώ, δεν θα είχα αντίρρηση να τελέσω το μυστήριομεταξύ δύο συμπολιτών του ιδίου φύλου. Υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.»

2.«Ψήφο στους μετανάστες. Είναι παράλογο να έχουν δικαίωμα ψήφου οι Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι δεν υφίστανται τις συνέπειες από τον τρόπο διακυβέρνησης, και να μην έχουν δικαίωμα ψήφου αυτοί που ζουν εδώ. Να ψηφίζουν δηλαδή όλοι οι μετανάστες; Στις δημοτικές εκλογές, ναι.

3. «Να καταργηθεί ο στρατός. Εμείς δεν συμφωνούμε ούτε με την υποχρεωτική θητεία ούτε με τον μισθοφορικό στρατό. Δεν είμαστε υπέρ του στρατού γενικά. Να καταργηθεί λοιπόν; Να υπάρχει ισόχρονη εναλλακτική κοινωνική θητεία σε δημοτικές ή κοινωνικές υπηρεσίες»\

Γ) . συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit 09/11/2012
 «κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα δαπανήσει τα λεφτά του στην Ελλάδα ξέροντας ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει.. Μια τόσο καταστροφική πολιτική θα μπορούσε ίσως να πραγματοποιηθεί σε μια αφρικανική χώρα, όχι στην Ευρώπη, με το νομικό της πολιτισμό. Θα έπρεπε να καταργηθεί το Σύνταγμα και το Κοινοβούλιο».

http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20080112&nid=7149175

Τάσος Κουράκης  αναπληρωτής υπουργός Παιδειας
 «κατακτωντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου
όπου ο άνδρας
αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχη και η γυναίκα εσοχη με
πληρωση
Έτσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Άλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με
Θητα κεφαλαίο»
http://www.paraskhnio.gr/tasos-koyrakis-ypoyrgos-poiitis/
Γιαν(ν)ης Βαρουφακης υπουργός Οικονομικών
 «Δεν θέλουμε τα 7 δισ. Θέλουμε να καωθίσουμε και να ξανασκεφτούμε όλο το πρόγραμμα»



Ν. Κοτζιάς Υπουργος Οικονομικων
«Όμως το ειρηνικό πέρασμα [στον σοσιαλισμό], περιέχει όχι μόνο βία γενικά (μιας και επιβάλλει τη θέληση του λαού πάνω στους εχθρούς του), αλλά μπορεί να περιέχει και ένοπλη βία. Απλώς δεν φτάνει στον πανεθνικό εμφύλιο πόλεμο. Η χρήση των όπλων στην περίπτωση του ειρηνικού περάσματος το πολύ να είναι αποσπασματική, ευκαιριακή και γεωγραφικά περιορισμένη. Ο ειρηνικός δρόμος σημαίνει ότι η αντίδραση “νιώθει τη θηλειά γύρω από το λαιμό της” και υποχωρεί από την εξουσία έστω και αν το κάνει για να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και να οργανώσει πιο καλά την αντεπανάσταση.»

Γ.Κατρούγκαλος Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης:
Καταργείται ο θεσμός της επιστράτευσης, διορισμοί 15.000 στο δημόσιο.. Θα καταργηθεί το ισχύον πειθαρχικό δίκαιο και θα επανέλθουν οι αιρετοί στα πειθαρχικά συμβούλια.

Θοδωρής Δρίτσας Αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας
αλλά και η σύζυγός του!!!! ( Αγια Οικογενεια)
Τασία Χριστοδουλοπούλου αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Θεανώ Φωτίου: Αναπλ. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει δημοψήφισμα.Η Θεανώ Φωτίου μιλώντας στην Ελλη Στάη δήλωσε ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις της περί δημοψηφίσματος, διευκρινίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει δημοψήφισμα.

Δημήτρης Μάρδας αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

 «ποτέ δεν θυμάμαι στη χώρα να αντιμετωπίστηκε πρόβλημα πληρωμών μισθών και συντάξεω, δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στα ασφαλιστικά ταμεία ».

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/909043/d-mardas-den-uparxei-thema-reustotitas

2 και  η αντιπολιτευσι « μας»
Φαηλος Κρανιδιωτης
Για να είμαστε δίκαιοι, ο Νίκος Κοτζιάς ο νέος ΥΠ.ΕΞ, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης, με σταθερές πατριωτικές θέσεις, με ξεκάθαρη θέση κατά λογικών τύπου Ανάν στην Κύπρο.Αληθινός διανοούμενος κι όχι από τους "ιντελιγκέντσηδες". Είχα γράψει παλιότερα πως σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του Σαμαρά θα έπρεπε να ήταν ΥΠ.ΕΞ και δεν θα αλλάξω τώρα γνώμη λόγω "κομματικού πατριωτισμού". Αγαπητέ Νίκο, ευχές για δύναμη και αποτελεσματικότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.(...) –

Χρυση Αυγη

«Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει διατυπωθεί και δημόσια στη Βουλή είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να συμμετάσχει στις κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτήν την στάση επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον και τα γεωπολιτικά δεδομένα. Επίσης, στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, τις οποίες θεωρούμε ξεπούλημα της Πατρίδος, έχουμε διατυπώσει θέση κατά των ιδιωτικοποίησεων σε ΟΛΠ και ΔΕΗ. Θεωρούμε επίσης σημαντικό ζήτημα την επιστροφή στον Ελληνικό Λαό της λεγόμενης «μικρής ΔΕΗ»».


Πως μας βλεπει ο ξενος τυπος!!!
Greece says will not cooperate with 'troika' or seek aid extension


New Greek government has deep, long-standing ties with Russian 'fascist' Dugin



Ιασων

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΤΡΟΛ ΑΠΟ ΕΔΩ... ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ...
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΙ, ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ". Ή ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive