Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

"Παραίτησαν" τον γλοιώδη Λιαρόπουλο οι Ποταμίτες για τις σιχαμένες αναρτήσεις του


Την παραίτηση του από το Ποτάμι υπέβαλε ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας του  κόμματος Λυκούργος Λιαρόπουλος, η οποία και έγινε δεκτή. Ο κ. Λιαρόπουλος είχε προκαλέσθει αίσθηση με αναρτήσεις του στο Facebook υπέρ του Ντάισελμπλουμ στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη. Σε ανακοίνωση του Ποτάμι γράφει:...
"Το Ποτάμι έκανε δεκτή την παραίτηση του Λυκούργου Λιαρόπουλουαπό τη θέση του υπεύθυνου Υγείας. Ο Λυκούργος Λιαρόπουλος παραιτήθηκε αποδεχόμενος την ευθύνη του για άστοχες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αναρτήσεις οι οποίες απέχουν από τον πολιτικό πολιτισμό του Κινήματος. 
Η οξύτητα αυτές τις κρίσιμες για την χώρα στιγμές, είναι αχρείαστη. Άλλωστε όπως φαίνεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις του, το Ποτάμι, θέλοντας να συμβάλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων της χώρας, έχει υιοθετήσει τον ρόλο της υπεύθυνης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης".
Η επίμαχη ανάρτηση του κ. Λιαρόπουλου: 




noon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive