Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Άρχισε ήδη η κακοκαιρία. Με καταιγίδες και νοτιάδες η εξόρμηση για την κάλπη!


Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει από σήμερα ο καιρός, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, δυνατούς νοτιάδες και χιόνια στα ορεινά, που θα συνεχιστούν και αύριο. Την Κυριακή των εκλογών, αν και ο καιρός θα είναι άστατος, αναμένεται «διάλειμμα» των φαινομένων στις περισσότερες περιοχές. «Σήμερα θα έχουμε μεταβολή του καιρού σε όλη τη χώρα με βροχές, τοπικές καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας κατά 4-5 βαθμούς... χιόνια στα ορεινά και νοτιάδες που θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ» λέει ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνεχιστούν και το Σάββατο, οπότε χιόνια θα πέσουν και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, σε υψόμετρο πάνω από 700 μέτρα. Σύμφωνα με τον κ. Καντερέ, η καλύτερη ημέρα του τριημέρου θα είναι η Κυριακή, οπότε αναμένονται περισσότερα διαστήματα βελτίωσης, χωρίς να απουσιάσουν οι βροχές, ειδικά στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Τη Δευτέρα ένα νέο και πιο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τη χώρα και θα δώσει βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive