Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ -ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ- ΚΙΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΩΡΑ. ΑΠΟΤΙΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Στο σκοπευτήριο της Καισαριανής ο Τσίπρας - ΤΩΡΑ
Στο σκοπευτήριο Καισαριανής, για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες, μετέβη αμέσως μετά την ορκωμοσία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σημειώνεται ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της Ελλάδας
Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι κύριοι Νίκος Παππάς και Πάνος Σκουρλέτης, ενώ...
πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στον χώρο του σκοπευτηρίου τον επευφημούσε.





3 σχόλια:

  1. ΟΣΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΒΡΩΜΟΕΛΑΣΙΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΝΑΝ ΕΝΕΔΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε..... είσαι μαλάκας με περικεφαλαία!!!!!!!! γερμανοτσολιάς , ραγιάς και δωσίλογος!!! ουστ βρωμόσκυλο!! ρε Αργύρη τι ανεβάζεις;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανιστόρητος!! γελοίος!!! και ανθέλλην!!! τι σχέση έχει η αντίσταση κατά του κατακτητή με τον κατά πολύ αργότερα εμφύλιο για πολιτικούς λόγους;;;άχρηστοι!!!! και αυτοί δυστυχώς ψηφίζουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive