Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ: ΝΤΟΡΑ: "ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ". Και ΤΙ κάνατε κυρία μου; Μπουγάτσες τρώγατε; ΒΙΝΤΕΟ


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί η συνάντηση ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη.  Σε ερώτημα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε: «Δεν το συζητήσαμε, αλλά ξέρω την πάγια θέση του Καραμανλή πάνω σε αυτό». Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Δ. Αβραμόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, είπε:... «Η πάγια θέση του Καραμανλή είναι γνωστή σε όλους, δεν χρειάζεστε έμενα για να σας την πω».

VIDEO ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ από realmedialive

Αναφορικά με τη συνάντηση, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «δεν συζητήσαμε θέματα εσωτερικά της ΝΔ. Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή είναι η χώρα. Η χώρα βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση, πρέπει να κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε την πατρίδα μας».
Όπως τόνισε η πρώην υπουργός, «συζήτησαν για μια πρόταση που της έγινε από το τριμελές προεδρείο του ΟΑΣΕ, για να συμμετάσχει σε ένα 15μελες συμβούλιο για την κρίση στην Ουκρανία».
«Θα αποδεχτώ» συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive