Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Σαρωτικός έλεγχος από μηδενική βάση στη λίστα Λαγκάρντ – Απευθείας το ΣΔΟΕ στον Πρωθυπουργό



Απο μηδενική βάση θα ξεκινήσει  έλεγχος του τρόπου απόκτησης της περιουσίας των μεγαλοκαταθετών εξωτερικού της λίστας Λαγκάρντ και των άλλων σχετικών λιστών (λίστα Λουξεμβούργου κτλ) από τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Όπως είχε γίνει γνωστό και κατά την προεκλογική περίοδο, το ΣΔΟΕ θα υπάγεται απευθείας στον Πρωθυπουργό, ο οποίος και θα είναι ο εγγυητής....
πως το μαχαίρι στους ελέγχους θα φτάσει στο κόκκαλο. Από τον έλεγχο των λιστών και των εμβασμάτων προς το εξωτερικό η νέα κυβέρνηση φιλοδοξεί να υπερκαλύψει τους πόρους που απαιτούνται για την χρηματοδότηση του «κοινωνικού» προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτό διατυπώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

2 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΧΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΕΙΛΗΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ BMW ΤΑΝΚΣ ΤΟΥ ΧΙΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΤΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΥΛΕΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ Γ'ΑΥΤΟΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ Γ'ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive