Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ;

2 σχόλια:

  1. γραικύλε Γεωργιάδη, σαν άνθρωπος της αγοράς που μας λες οτι είσαι θα έπρεπε να ξέρεις οτι στη αγορά ο καθένας υπερασπίζετε τα συμφέροντα του ακόμα και όταν εχει άδικο, άλλα αυτό που κάνεις εσύ και το σινάφι σου είναι να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα των άλλων κατά των ελληνικών διότι δεν είμαστε μπαταξήδες και μπλα μπλα μπλα.
    Όσο για την αίσθηση των πολλών καλά θα κάνεις να δεις πρώτα την διάθεση και αίσθηση των πολλών στην Ευρώπη εναντίων μας και μετά μίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΟΥΣΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, 1-2 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, 1 ΕΞΟΧΙΚΟ, 2-3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΛΑΔΩΝΕΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΕΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΓΕΝΕΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΕΝΑΖΑΝ ΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΙΣΤΟ! Υ.Γ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1941 ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive