Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Εκτός ΟΛΩΝ των υποσχέσεων που ... "ξέχασε" ο Σαμαράς ξέχασε ΚΑΙ την ταυτότητά του.ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Πρωθυπουργός, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο ένα τέταρτο μετά τις 8. Ο Σαμαράς ψήφισε στο 356ο εκλογικό τμήμα της ιδιαίτερης πατρίδας του, ενώ στο σημείο βρίσκονταν ακόμη και ξένοι φωτογράφοι δείχνοντας για άλλη μία φορά το διεθνές ενδιαφέρον για τις ελληνικές εκλογές. «Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και των παιδιών μας. Σήμερα αποφασίζουμε εάν θα πάμε μπροστά με δύναμη, με ασφάλεια και με σιγουριά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους αναποφάσιστους...
«Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ένας πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας που είναι ακόμη αναποφάσιστοι. Αυτοί θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος γιατι πιστεύω ότι κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας. Θα νικήσουμε» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.Πολλά χαμόγελα προκάλεσε το γεγονός πως ο πρωθυπουργός παραλίγο να φύγει χωρίς να πάρει μαζί την ταυτότητά του. Ο κ.Σαμαράς έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο, έπιασε κουβέντα με τα άτομα που τον συνόδευαν και όπως φαίνεται ξεχάστηκε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive