Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ηταν μόνο 65 ετών. Κρεμάστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων ο ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Γιώργος Κώνστας

Θλίψη σκόρπισε στον θεατρικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Γιώργου Κώνστα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου απαγχονισμένος σε διαμέρισμα οικείων του στο Νέο Ψυχικό. Οπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, ο 65χρονος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά οικονομικά προβλήματα...
τα οποία τον οδήγησαν σε αδιέξοδο. Ολοι παραδέχονται το ταλέντο του και μιλούν για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη με ήθος και μαχητικότητα, ωστόσο ήταν κοινό μυστικό ότι οι οικονομικές δυσχέρειες τον είχαν λυγίσει. Ηταν ιδιοκτήτης του θεάτρου Κέλυφος, όπου τα τελευταία χρόνια είχαν ανεβεί σημαντικές παραστάσεις.
Γεννημένος στον Πειραιά το 1949, ο Γιώργος Κώνστας σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου και στο Ωδείο Πειραιώς (κλασικό τραγούδι και φλάουτο). Σπούδασε επίσης χορό και εργάστηκε στα Χορικά της Ζουζούς Νικολούδη και στο Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου. Για αρκετά χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο, με σκηνοθέτες τους Αλέξη Μινωτή, Αλέξη Σολωμό, Σπύρο Ευαγγελάτο και άλλους.

Ηταν πολυβραβευμένος, με κορυφαίο το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (το 1988) για την ταινία του Γιώργου Καρυπίδη «Στη σκιά του φόβου». Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive