Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τι κάνει στον 3ο όροφο ο τελειωμένος για τη Ν.Δ. Σαμαράς; Οχι δεν έχει πάει -ακόμα- ο Άδωνις με τα ... τρενάκια του.

Στις δέκα το πρωί πέρασε την πόρτα της Συγγρού ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος βρίσκεται στον τρίτο όροφο σε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες. Ενώ στη μια το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχε με όλους τους βουλευτές της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας μίλησε και με τον βουλευτή Α' Αθήνας και συμφώνησαν να τα πούνε από κοντά.
Ήδη ο Νικήτας Κακλαμάνης τις τελευταίες μέρες είχε σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων στις οποίες ζητούσε την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Στο περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ είναι έντονος ο προβληματισμός που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς υπάρχουν πολλά "αγκάθια" Ένα από τα θέματα που προέκυψε αφορά το σενάριο που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα...

να προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Έλληνα Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Μια τέτοια κίνηση θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ καθώς αν ο κ Σαμαράς επιμείνει στην πρόταση της υποψηφιότητας Δήμα τότε θα έχουμε το οξύμωρο γεγονός να είναι υποψήφιοι για την προεδρία της Δημοκρατίας οι δυο αντιπρόεδροι του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive