Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΓΑΠ; ΧΑ στην 3η θέση - Συντριπτική η ήττα Σαμαρά - "Ξεράθηκε" το Ποτάμι: Μάχη με ΚΚΕ για 4η θέση - "Στον πόντο" η αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ. ΕΚΤΟΣ ο Jeffry

Kαθαρή τρίτη θέση στην Χρυση Αυγή, αλλά και συντριβή της ΝΔ του Α.Σαμαρά προβλέπουν ξένες πρεσβείες και όλες οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες και μάλιστα η απόδοση για την τρίτη θέση της ΧΑ, μειώθηκε χθες τελευταία ημέρα πριν από τις εκλογές ένδειξη ότι η απάτη των δημοσκοπήσεων που έδιναν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ακόμα και ... έκτο κόμμα ήταν ακριβώς αυτό: Μια ακόμα απάτη του πολιτικού συστήματος που στο πρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου αναγνωρίζει τον χειρότερο αντίπαλό του. Οι ξένες πρεσβείες που κάνουν από το πρωί δικές τους ανεξάρτητες μετρήσεις έξω από τα εκλογικά κέντρα και ενημερώνουν τα υπουργεία Εξωτερικών των χωρών τους δίνουν εικόνα συγκλονιστικής ήττας για τη ΝΔ και τον Α.Σαμαρά...

Ποια είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ: Oι έρευνες των πρεσβειών δίνουν διαφορά διψήφια (!) υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή αυτό αφορά το πρώτο κύμα των ψηφοφόρων όπου ψηφίζουν οι ηλικιωμένοι που στηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν αποκλείεται να γράψει διαφορά στο τέλος 15%, πάντα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ!
Δεν αποκλείεται η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, για την ακρίβεια "θα παιχθεί στον πόντο" καθως οι πληροφοριες που έρχονται από δύο μεγάλες δυτικές πρεσβείες o Γιώργος Παπανδρέου δεν μπαίνει οριακά στη Βουλή, άρα εάν αυξηθεί λίγο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ από το 38% μπορεί να εξασφαλίσει αυτοδυναμία!
Πάντως τα αποτελέσματα είναι οριακά σε ότι αφορά την αυτοδυναμία, αλλά το πρώτο και το δεύτερο κύμα έχει ψηφίσει. Εκεί είναι και η μεγάλη δύναμη του ΚΙΔΗΣΟ, οι ηλικιωμένοι άνω των 60 ετών που έχουν ηδη ψηφίσει. Από εδώ και μπρος δεν έχει  να περιμένει πολλά από άποψη ψήφων.
Αρα μπορεί να ανέβει και άλλο από το 38% το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφουν τώρα οι πρεσβείες, αφού στο σύνολο των ψηφοφόρων τα "κύματα" των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη είναι παραδοσιακά "απογευματινά".
"Χαλαρά" ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην τρίτη θέση με ποσοστό έκπληξη (περιμένουμε διασταύρωση πληροφοριών πριν μιλήσουμε με συγκεκριμένα ποσοστά) και μόνο έκπληξη δεν θα είναι το Ποτάμι "ξεραίνεται" ίσως και στην πέμπτη θέση αφού δίνει μάχη ψήφο-ψήφο με το ΚΚΕ!
Οι ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου μάλλον μπαίνουν οριακά στη Βουλή.
Το Ποτάμι ... πνίγεται και στις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών με απόδοση υπεριπλάσια του Λαϊκού Συνδέσμου, για την πολυπόθητη τρίτη θέση.
Οσο για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ αυτή είναι ... αουτσάϊντερ. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία που βγάζει τις αποδόσεις είναι εταιρεία που συνδέετται με μεγάλη εργολαβική οικογένεια που έχει υπό τον έλεγχό της και "μεγάλο" κανάλι, αλλά άλλο η προπαγάνδα υπερ του "ομόσταυλου" Ποταμιού και άλλο οι μπίζνες:
Που να τολμήσουν να δώσουν αποδόσεις χαμηλές για το Ποτάμι στην τρίτη θέση, όταν ξέρουν ότι οι παίκτες θα θησαυρίσουνμε οτιδήποτε άλλο πέρα από την ΧΑ στην τρίτη θέση;
Συμφωνα λοιπόν με την εταιρεία στοιχημάτων stoiximan.gr στη θέση του φαβορί για την τρίτη θεση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και την ακολουθεί το Ποτάμι (και όπως θα δείτε και στα αποτελέσματα σε λίγες ώρες η διαφορά των εθνικιστών από το "θολό" Ποτάμι θα είναι μεγάλη...).
Αλλά δεν υπάρχει καμία εταιρεία είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό που να μην δείχνουν την ΧΑ στην τρίτη θέση. Θα είναι πράγματι μια ηχηρή απάντηση των Ελλήνων πολιτών στην αποτρόπαια για την Δημοκρατία, πράξη του Α.Σαμαρά που εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα έκλεισε στην φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Οι αποδόσεις για την 3η θέση είναι:
  • Χρυσή Αυγή 1,45
  • Ποτάμι 3,00
  • ΠΑΣΟΚ 15,00
  • KKE 25,00
  • Άλλο κόμμα 100,00
Οι αποδόσεις στην ερώτηση «Θα σχηματιστεί αυτοδύναμη Κυβέρνηση μετά τις Εκλογές;» είναι:
  • «Ναι» στο 2.60
  • «Όχι» στο 1.45
Οι αποδόσεις αυτές δείχνουν πως φαβορί είναι να μην πάρει το πρώτο κόμμα αυτοδυναμία.
Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Αλέξης Τσίπρας για πρωθυπουργός
Νικητής της εκλογικής αναμέτρησης σε ό,τι αφορά τις στοιχηματικές πράξεις είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με απόδοση 1,05 βρίσκεται στη θέση του απόλυτου φαβορί για να αναλάβει πρωθυπουργός. Το εντυπωσιακό είναι πως στη 2η θέση δεν βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αλλά «Οποιοσδήποτε άλλος».
Οι αποδόσεις για τον επόμενο πρωθυπουργό
  • Αλέξης Τσίπρας 1,05
  • Οποιοσδήποτε άλλος 10,00
  • Αντώνης Σαμαράς 25,00
Τέλος αναφορικά με το πόσα κόμματα θα εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή ο αριθμός 7 φαίνεται πως είναι το φαβορί αφού και την χαμηλότερη απόδοση. Δηλαδή η εταιρεία θεωρεί πιθανότερη την είσοδο των ΑΝΕΛ και όχι και του κόμματος του Γ.Παπανδρέου, ενώ δίνει πραγματικά καλά λεφτά σε περίπτωση που και οι δύο ατυχήσουν και δεν μπούν στη Βουλή.
  • Οι αποδόσεις για το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή
  • «7» 1,75
  • «8» ή περισσότερα 2,35
  • «6» 12,00
  • «5» ή λιγότερα 50,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive