Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα exit polls. LIVE ΕΔΩ

Εκλογές 2015: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα exit polls
Ήδη από το μεσημέρι της Κυριακής άρχισαν να κυκλοφορούν τα ενδεικτικά αποτελέσματα του πρώτου κύματος των exit polls στο διαδίκτυο. Αλλά ποιος μπορεί να πιστέψει ότι δεν ικανοποιούν διαφορετικούς σκοπούς; Τις δημοσκοπήσεις τις γνωρίζουμε...
όπως πολύ καλά γνωρίζουμε - αυτό ευχόμαστε- τι ακριβώς θέλει ο κάθε ένας από εμάς, τι ακριβώς θέλουμε και προσδοκούμε από αυτές τις εκλογές.
Η εικόνα είναι δεδομένη και τα μικρά - λεγόμενα κόμματα θα κρίνουν την αυτοδυναμία ή μη, την διαφορά, τις συνεργασίες ...
Ψηφίστε όπως εσείς νομίζεται και κάντε υπομονή μέχρι και τις 7.
Το «μαγικό» ποσοστό που θα δώσει στον Αλέξη Τσίπρα την δυνατότητα να σχηματίσει μόνος του Κυβέρνηση, θα μπορούμε να το πούμε μετά βεβαιότητας περίπου στις 21:30.
Το ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΗΝΙΚΑ θα μεταδίδει live τα αποτελέσματα των εκλογών 2015 ανά περιφέρεια μέσω της ειδικής εφαρμογής στο ekloges.ypes.gr ενώ θα μεταδώσει και τα exit poll των τηλεοπτικών σταθμών ακριβώς στις 19:00 το απόγευμα με το κλείσιμο της κάλπης για τις εκλογές 2015. Με τα αποτελέσματα από περίπου 25% των εκλογικών τμημάτων θα έχουμε 2,5 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης μια πρώτη ασφαλή εικόνα για τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive