Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

1944 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ./ ΡΑ’Ι΄Χ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. 2015 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ΄/ ΡΑ’Ι’Χ ΤΗΣ ΜΕΡΛΕΛ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α

Τον Οκτώβρη του 2014 όλος   βρετανικός τύπος καμάρωνε για τη συνέπεια της άλλοτε αυτοκρατορίας να ξεπληρώνει τα δάνειά της. Βέβαια κάθε τι που αναφέρεται στους βρετανούς είναι έγκυρο, γιατί εξυπηρετεί. Έτσι πρόσφατα αναφέρθηκαν σ’ αυτούς Γερμανικές πηγές και  επικοινωνιακοί μηχανισμοί που ελέγχουν (με το αζημίωτο) για να καταγγείλουν τη δήθεν  βούληση της Ελλάδας  να είναι <<ασυνεπής>> προς τους δανειστές της δηλ τους Γερμανούς. Όμως η θρασύτητα τους δεν έχει όρια. Καίτοι το κατοχικό δάνειο  αναγνωρίστηκε από το Γ΄ Ράιχ και το Δ΄, ότι θα το πλήρωναν, όταν θα ενώνονταν οι Γερμανίες όχι μόνο απέδειξαν ασυνέπεια, αλλά  ο σακάτης ναζί Σόιμπλερ  το αρνείται. Η Ελλάδα παρά τις δυσκολίες της από το 1821που έγινε κράτος τίμησε το λόγο της στις υποχρεώσεις της και ουδεμία σύσταση δέχεται για <<ασυνέπεια>> Γι αυτό την 25/1/2015 όλοι οι έλληνες στις κάλπες ψηφίζουμε ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’από τα κτήνη τους Γερμανούς, που μόνο μας οφείλουν. 
Λαέ δώσε τους το  μάθημα όπως το 1944.                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive