Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η παραγωγή σιτηρών στη Ρωσία έφτασε τους 105,3 εκατ. τόνους - Ποιος πεινάει είπαμε;


Σε επίπεδα ρεκόρ έφτασε η συγκομιδή σιτηρών στη Ρωσία το 2014. Οπως είπε ο υπουργός Γεωργίας Νικολάι Φιοντόροφ η παραγωγή έφτασε τους 105,3 εκατ. τόνους σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Σε συνάντηση ενημέρωσης που είχε με τον ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο Φιοντόροφ παρουσίασε τα ακριβή στοιχεία με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει πως η περασμένη χρονιά ήταν εξαιρετικά αποδοτική και αποτελεί «ευτύχημα για τη ρωσική γεωργία» ..καθώς καταγράφηκε η υψηλότερη παραγωγή που έχει σημειωθεί στη μετα-σοβιετική εποχή.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η Ρωσία διέθεσε 39,6 εκατ. τόνους σταριού για τη σίτιση βοοειδών και πουλερικών. Σε σύγκριση με τους 37 εκατ. τόνους που διέθεσε το 2013, η αύξηση του 2014 επιβεβαιώνει και την αύξηση της παραγωγής κρέατος.
Μιλώντας για άλλες καλλιέργειες, ο Φιοντόροφ τόνισε πως και η συγκομιδή 15,4 εκατ. τόνων λαχανικών που σημειώθηκε μέσα στο 2014, αποτελεί απόλυτο ρεκόρ παραγωγής στη νεότερη ιστορία της χώρας. Μόνο η παραγωγή σόγιας έφτασε στους 2,54 εκατ. τόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive