Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

TΩΡΑ. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΨΑΧΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΦΩΤΟ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ



Ο φερόμενος ως δράστης της απόπειρας χρηματισμού Γ. ΑποστολόπουλοςΠρώην συνεργάτης της τράπεζας Πειραιώς και της Deutsche Bank αλλά και σύμβουλος των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου δηλώνει ο Γιώργος Αποστολόπουλος σύμφωνα με το προφίλ που διατηρεί στον ιστότοπο LinkedIn.
Πρόκειται για τον άνθρωπο που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης «φωτογράφισε» ως τον πρωταγωνιστή της απόπειρας να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, συνάντησε τον κ. Αποστολόπουλο στο γραφείο του κ. Σαμαρά σαν στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Παράλληλα ο κ. Καμμένος...

σημείωσε πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταμάτης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive