Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΦΟΥΛΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ γιατί το "παλεύεις" ακόμα; Βούλτεψη: «Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου για να μην εκλεγεί Πρόεδρος»

Στόχος της πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού είναι να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η χώρα δεν έχει χρόνο για πειραματισμούς και δεν μπορεί να βρεθεί σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο η οποία θα σημάνει και αστάθεια, δήλωσε σήμερα το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη. Η κα Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι η πρόταση για συναίνεση του Πρωθυπουργού, προωθεί τη συναίνεση προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση και να προχωρήσει το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης, όντας μία πρόταση για να μην κινδυνεύσει η χώρα...

Ο κόσμος έχει το ένστικτο να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει τόνισε η κα Βούλτεψη και σημείωσε ότι εάν η Ελλάδα ζητήσει περικοπή του χρέους, τότε θα το απαιτήσουν και οι άλλες χώρες, που δε θα αποδεχτούν να τους γίνονται περικοπές για την ανακούφιση της Αθήνας.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι αυτές τις πρωτοβουλίες ο Πρωθυπουργός δεν τις λαμβάνει για να αποφύγει εκλογές, καθώς όπως εκτίμησε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές. Τις εκλογές θα τις κερδίσουν ευρωπαϊκές δυνάμεις, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική. Ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα εφαρμόσει πρόγραμμα ή όχι» σημείωσε η κα Βούλτεψη. Αντέτεινε ότι εάν τελικά δεν εφαρμόσει πρόγραμμα θα συμβεί αυτό που «είπε ο Βαρουφάκης και Λαπαβίτσας», οι αγορές θα τους συνθλίψουν σε μία βδομάδα.
«Ο κόσμος ξέρει να βλέπει γύρω του» ανέφερε η κα Βούλτεψη, φέρνοντας το παράδειγμα της Ρωσίας, η οποία δίνει δισεκατομμύρια για να στηρίξει το νόμισμα της, όπως είπε αλλά και τη Βενεζουέλα που κινδυνεύει με χρεωκοπία και κατανοεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει λεονταρισμούς .
Υπόθεση Χαϊκάλη
Την ίδια στιγμή μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, Έλενα Τζούλη δήλωσε ότι απορεί γιατί η Εισαγγελία δεν διέταξε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, τη στιγμή που υπάρχει όπως είπε, η ομολογία Αποστολόπουλου για την απόπειρα χρηματισμού. Η κα Τζούλη υποστήριξε ότι εάν δεν είχαν γίνει οι αποκαλύψεις από τον Λάκη Λαζόπουλο στον ΑΝΤ1 δε θα υπήρχε καμία κίνηση από τον Εισαγγελέα. .
Η κα Βούλτεψη απάντησε εκτιμώντας ότι η υπόθεση Χαϊκάλη είναι μία «εσωτερική υπόθεση» μεταξύ του βουλευτή και του Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, οι οποίοι όπως φαίνεται «παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλο». Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, από τη συγκεκριμένη υπόθεση επωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε οι σύμμαχοι μπορεί να μοιράσουν ρόλους, ωστόσο επεσήμανε ότι τα μνημόνια θα φύγουν κάποια στιγμή, εάν όμως πληγεί το πολιτικό σύστημα, θα χρειαστούν δύο ή τρεις γενιές για να αποκατασταθεί η εικόνα του.
Εκτίμησε ότι η διαδικασία είναι σαφής και έχει στόχο να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κα Βούλτεψη ανέφερε ότι πρόκειται για την ίδια προσπάθεια που ξεκίνησε με τους «κουμπαράδες», χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο, στη συνέχεια ήρθε η υπόθεση Ξουλίδου, η οποία επίσης δεν απεδείχθη και τώρα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive