Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Κατάρρευση της Ν.Δ –συνεχείς οι  προσχωρήσεις στον ΛΑ.Ο.Σ: Και η Μαρία Φυτά από τις Αχαρνές εγκαταλείπει μετά από  30 ολόκληρα χρόνια τη ΝΔ! Η  κ. Μαρία Φυτά επί 30 χρόνια αγωνιζόταν μαζί με την οικογένειά της για τη Ν.Δ και είναι γνωστή στις Αχαρνές  από τις μάχες της για το μέχρι τώρα  κόμμα της. Σήμερα  εντάχτηκε επισήμως στον ΛΑ.Ο.Σ  κάνοντας την σχετική εγγραφή στα Κεντρικά Γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ, στην Καλλιθέα, «επειδή βλέπει κάθε μέρα  την περιφρόνηση από ένα κόμμα που το μόνο που κάνει είναι  να στηρίζει τον Βενιζέλο και να συκοφαντεί τον Καρατζαφέρη» όπως δήλωσε. Η κ. Φυτά   ήταν  ΟΝΝΕΔίτισσα  και συνέχισε να στηρίζει το κόμμα της μέχρι τις Ευρωεκλογές περιμένοντας να αλλάξει, επιτέλους, πολιτική. Σε δήλωση που έκανε μετά την συνάντηση που είχε με τον Εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ  Κ. Αϊβαλιώτη ανέφερε τα εξής:...
«Με απογοήτευση βλέπω τη Ν.Δ να συνεχίζει την επίθεση κατά  των λαϊκών εισοδημάτων και την κατασυκοφάντηση πολιτικών που  δεν σκύβουν το κεφάλι  όπως του Γ. Καρατζαφέρη,  ο οποίος στο κάτω –κάτω δεν έριξε ποτέ κάποια κυβέρνηση της Ν.Δ –όπως έκαναν άλλοι- αλλά διεγράφη  το 2000 όταν τόλμησε να πει ότι τις τότε  εκλογές,  τις είχε κερδίσει η ΝΔ και όχι ο Σημίτης…» κατέληξε η κ. Φυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive