Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ "ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ" ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Η ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ



Υπήρξε θέμα δικαστικής της παραπομπής για ψευδή πληροφορία, νωρίτερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ:
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος έγραψε πριν από λίγο στο twitter ότι η Χρυσούλα Γιαταγάνα «διαψεύδει όσα της χρεώνουν». «Τώρα στη Βουλή η Χ.Γιαταγάνα διαψεύδει τα όσα της χρεώνουν ότι είπε παρουσία του Βουλευτή Δαμοβολίτη των ΑΝ.ΕΛ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος
ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:..

Ραντεβού στα δικαστήρια δίνουν οι ΑΝΕΛ με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, μετά τις ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ δηλώσεις που φέρεται να έκανε η ανεξάρτητη βουλευτής σε συστημικά δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια σχετικά με τον Γιώργο Αποστολόπουλο και τις σχέσεις του με το κόμμα.
Η Χρυσούλα Γιαταγάνα δήλωσε νωρίτερα πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προκαλώντας τη δικαιολογημένα οργισμένη αντίδραση του κόμματος.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου των ΑΝ.ΕΛ αναφέρεται: "Ο Γ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την άνοιξη του 2013. Έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων. Οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμψουμε στη Δικαιοσύνη. Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ και εννέα μήνες χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της και σήμερα εμφανίσθηκε να ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης. Τελικά τι φοβούνται; Η Εισαγγελία έχει το λόγο".
Από αμετανόητους βολεψάκηδες και κατ'επάγγελμα ανθέλληνες αριστερ-αεριτζήδες ή καλοπληρωμένους β-ο-λευτάδες που έκαναν πληρωμένη κωλοτούμπα (και, ως προς αυτό, θα καλούσαμε ορισμένους να είναι πιο προσεκτικοί απέναντι στην καθ'όλα ορθότατη ανακοίνωση των Βουδούρη-Παραστατίδη) δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο. Τα πραγματικά σκουλήκια του πολιτικαντισμού δεν θα μπορέσουν να μετεξελιχθούν σε κάτι χρησιμότερο. ΟΜΩΣ, από πολιτικούς με αποδεδειγμένο πατριωτικό, αντιμνημονιακό αγώνα όπως η Χρυσούλα Γιαταγάνα και η Ραχήλ Μακρή θα περιμέναμε πιο ώριμες αντιδράσεις. Όσο δικαιολογημένο κι αν είναι το μένος τους εναντίον του Πάνου Καμμένου, δεν επιτρέπεται η υπαγωγή τους σε λασπολογία επιπέδου μπουμπούκων και ψαριανών. Γι'αυτό και εντέλει κρατάμε τη διάψευση της Γιαταγάνα σχετικά με τις διαρροές που τής απέδωσαν τα σεσημασμένα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive