Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ. Οι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ ΞΑΝΑ καίνε την Αθήνα

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο
Ομάδα ατόμων που συμμετείχε στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών που βρίσκονταν στην οδό Κριεζώτου στο Σύνταγμα. Ομάδα κουκουλοΦΛΩΡΟΙ προκαλεί φθορές σε στάσεις λεωφορείων και βάζουν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών στην πλατεία Κοραή. Σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απογευματινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου...
ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά ειδικού φρουρού στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία ΣυντάγματοςΑμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας ακολούθησε ένταση. Ορισμένοι από τους διαδηλωτές πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν παρατεταγμένοι κατά μήκος της λεωφόρου Βασ. Γεωργίου, ενώ προκάλεσαν φθορές σε τζαμαρίες καταστημάτων. Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.

Στα Εξάρχεια κάδοι απορριμμάτων παραδόθηκαν στις φλόγες και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου και Μπενάκη, με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να επιχειρεί να προσεγγίσει το σημείο.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 21 προσαγωγές. Το ραντεβού των διαδηλωτών δόθηκε στις 6.00 το απόγευμα μπροστά στα Προπύλαια. Το πλήθος κατευθύνθηκε μέσω της Σταδίου προς την πλατεία Συντάγματος, έχοντας περάσει πρώτα από την Ομόνοια και την Κλαυθμώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive