Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Θρασύτατοι λαγοί ή βρομερά κουνάβια; Του Γιώργου Κρικόπουλου



Αντί να ντραπούν για τη μπόχα τους και να κοιτάξουν να ξεβρομίσουν τα πολιτικά τους καταγώγια , αυτοί βγάζουν και γλώσσα από πάνω !
Βγήκαν εχθές η Βούλτεψη με τον Γεωργιάδη παγανιά και πήραν σβάρνα όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και απο την μια μας έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι εάν δεν βγει πρώτο κόμμα η Ν.Δ θα έχουμε πιστωτικό γεγονός, με λίγα λόγια....

θα μας αφήσουν οι φίλοι μας Ευρω(πέ)οι να χρεοκοπήσουμε διότι δεν εμπιστεύονται κανέναν λένε παρά μόνο τον σαμαρα-βενιζέλο.
Απο την άλλη φώναζαν (τσίριζαν) καλύτερα, για το ότι ξανασκίζουν τα μνημόνια η χώρα πλέον διέρχεται αβλαβώς απο τον σκόπελο της χρεωκοπίας και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να επιβραβεύσει αυτή τους την επιτυχία.
ΑΝΤΙ να κοιτάξουν, πως θα είναι έστω τις τελευταίες τούτες ώρες της διακυβέρνησής τους για μια φορά ειλικρινείς , αντί να βγουν δημοσίως, αντρίκια και να ζητήσουν συγνώμη απ τον Ελληνικό λαό για όλα τα δεινά που του προξένησαν , αντί να βρουν τις οικογένειες των αυτόχειρων (λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που τους προξένησαν με τις πολιτικές τους) και να τους ζητήσουν συγνώμη, αυτοί οι δυο Γκαιμπελίσκοι και Μαυρογυαλούροι της σύγχρονης πολιτικής ζωής της χώρας μας , κοιτάν, πως για άλλη μια φορά να μας κοροϊδέψουν για να υφαρπάξουν τις τόσο πολύτιμες γι αυτούς ψήφους μας.
Θάπρεπε να γνωρίζετε κ. Βούλτεψη και κ. Γεωργιάδη ότι η πολιτική σας βρωμιά και μπόχα ΔΕΝ αντέχετε άλλο.......

3 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive