Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τελικά ΠΟΙΟΣ είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος που κατηγορείται για απόπειρα πολιτικής δωροδοκίας. ΤΙ σχέση είχε στην υπόθεση Κοσκωτά & τα πάμπερς του Λούβαρη;


Ο άνθρωπος που οι ΑΝΕΛ κατηγορούν ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή τους Παύλο Χαϊκάλη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας δηλώνει σύμβουλος προέδρων κομμάτων, υπουργών και τραπεζών. Οπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του είχε συστηθεί ως πρώην στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Ο ίδιος δήλωνε πως είχε διατελέσει σύμβουλος των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και σύμβουλος τράπεζας....
Μάλιστα, τα στοιχεία αυτά τα έχει ανεβάσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο site επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο κ. Αποστολόπουλος ήταν έμμισθος οικονομικός σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος μάλιστα είχε φωτογραφηθεί σε διάφορες συναντήσεις κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών του κόμματος.
Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταμάτης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει. Σημειώνουμε ότι φέρεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση Κοσκωτά και την μεταφορά των πάμπερς μέσω Λούβαρη. Νεότερα, αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive