Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ. Συνελήφθη ο κουνιάδος του Βενιζέλου, Β. Μπακατσέλος, Πρόεδρος της εφημερίδας “Αγγελιοφόρος”

beni bakatselos

Όλες οι λεπτομέρειες της μήνυσης που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι εναντίον του, με συνέπεια να κρατείται σε αστυνομικό τμήμα. Συνελήφθη πριν από λίγο ο Βασίλης Μπακατσέλος, γιος του ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» Αλέξανδρου Μπακατσέλου και κουνιάδος του Ευ. Βενιζέλου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας... κατόπιν μήνυσης των εργαζομένων για τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.
Ο Βασίλης Μπακατσέλος ανέλαβε τη θέση του προέδρου της εταιρίας Εκδοτική Β. Ελλάδος, μετά την παραίτηση του πατέρα του.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΝ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΑΒΟΥΝΕ ;;;

    Ο Βoυβούζελος στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πολιτική σταδιοδρομία δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι, το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού.

    Ο Χοντροβαγγέλας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικό-οικονομικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα του βασίζονται και τα δύο κόμματα εξουσίας για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές τις χορηγίες και τις μίζενς …

    Ο Βουβουζέλος είναι ο πρώτος που πρέπει να συλυφθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης, της Ψευδοδημοκρατίας και της Σοσια-ληστειας των τελευταίων 38 ετών.”

    Bουβουζέλε , ελπίζω και εύχομαι ο Θεός να σου δίνει μακροημέρευση, για να αντέξεις μέχρι την ημέρα που τίμιοι Δικαστές, εν ονόματι του Ελληνικού λαού, θα σε καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου με την εξευτελιστική κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας κατά του λαού και του Συντάγματος της πατρίδας μας

    ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive