Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μικρό διάλειμμα - για καφέ - πρωϊνό κ.λ.π.- στη διαμαρτυρία - απεργία πείνας- Μιχελογιαννάκη

Μικρό διάλειμμα στη διαμαρτυρία Μιχελογιαννάκη

Έκπληκτοι έμειναν οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να συνομιλήσουν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος είχε ανακοινώσει την απόφασή του να κατασκηνώσει μαζί με τους σύρους πρόσφυγες και να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί τους σε ένδειξη αλληλεγγύης....
Αντιδρώντας στις πιέσεις τους για δηλώσεις, ο κ. Μιχελογιαννάκης εγκατέλειψε τον χώρο, ενημερώνοντάς τους πως θα επιστρέψει… αφού τελειώσουν οι πρωινές εκπομπές. Στο μεταξύ, αναφερόμενη στον κ. Μιχελογιαννάκη, η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή μίλησε νωρίτερα στον Σκάι και έκανε λόγο για πλήρη γελοιοποίηση του προσώπου όταν εμφανίστηκε για ένα 24ωρο στο Σύνταγμα. «Κατεγράφη στο ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο real time απεργός πείνας», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive