Την πρόθεση του να ψηφίσει «ναι» στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Κασαπίδης. Σχόλιο: Να ζητήσετε ΠΡΙΝ ψηφίσετε "ΝΑΙ" να σας κάνει ΠΡΩΤΑ Υπουργούς όπως σας υποσχέθηκε ο αρχιψεύτης Σαμαράς. Άμα κάνει τη δουλίτσα του ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας κοροϊδέψει, όπως ΠΑΝΤΑ "καθ έξιν" κάνει. Αλλιώς ΤΣΑΜΠΑ νούμερα θα γίνετε κι είσαστε -κάποιοι- και νεα παιδιά γμτ.Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014
Να κι ένας νέος "Υπουργός". «Ναι» στον Σταύρο Δήμα θα ψηφίσει ο Γ. Κασαπίδη
Την πρόθεση του να ψηφίσει «ναι» στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Κασαπίδης. Σχόλιο: Να ζητήσετε ΠΡΙΝ ψηφίσετε "ΝΑΙ" να σας κάνει ΠΡΩΤΑ Υπουργούς όπως σας υποσχέθηκε ο αρχιψεύτης Σαμαράς. Άμα κάνει τη δουλίτσα του ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας κοροϊδέψει, όπως ΠΑΝΤΑ "καθ έξιν" κάνει. Αλλιώς ΤΣΑΜΠΑ νούμερα θα γίνετε κι είσαστε -κάποιοι- και νεα παιδιά γμτ.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.