Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΓΑ : Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ; ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Οι βόθροι των κομμάτων άνοιξαν. Τα βοθρολύμματα βγήκαν στην επιφάνεια και η μπόχα κατέκλυσε όλη την Ελλάδα. Την Ελλάδα της <<Προεδρευόμενης Δημοκρατίας>>, που το βρωμερό και τρισάθλιο πολιτικό κατεστημένο κατέστησε διεκπεραιωτή  των προσωπικών  του συμφερόντων.  Διερωτώμαι αν οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας που επιλέγηκαν μέχρι σήμερα πρόσφεραν τίποτε το θετικό στο λαό και τη χώρα;. Η ειλικρινής απάντηση είναι,  όχι μόνο δεν πρόσφεραν, αλλά τελευταία  με την υπογραφή του ΝΑΙ σε όλα που πληγώνει την Ελλάδα , το λαό και το Σύνταγμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ας σκεφτούμε οι νοήμονες έλληνες το γιατί : α) Το σημερινό πολίτευμα της χώρας είναι ασύνδετο με την ελληνική ιστορία. Κανένας θρύλος της χώρας δεν αναφέρεται σ’ αυτή. β) Η Προεδρευόμενη Δημοκρατία των τελευταίων ετών ( άλλη ουδέποτε  υπήρξε) ουδέν καλό για το λαό και την πατρίδα έχει να επιδείξει. γ) Ο ΠτΔ  ψηφίζεται μετά συναλλαγή των κομμάτων και ελέγχεται από αυτά. δ) Όλοι οι ΠτΔ προέρχονται από κόμματα και έχουν κομματική αναγνώριση. ε) Ο ΠτΔ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη...
στο σύνολο του λαού, αφού είναι κομματικός. στ) Ο ΠτΔ ως προϊόν συναλλαγής κομμάτων που θα τον ψηφίσουν  έμμεσα συντελεί στην διαπλοκή των κομμάτων, που για να επικρατήσουν  χρειάζονται χρήματα. Μετά όλα αυτά τη τον χρηζόμαστε  ; Για να τον ακριβοπληρώνουμε; Χρειαζόμαστε ένα άλλου τύπου ανώτατο όργανο. που να μπορεί να λέει ΟΧΙ και η ιστορία της Ελλάδας έχει πολλά να επιδείξει.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive