Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ. Πατέρας Ρωμανού: Δεν βρέθηκε λύση μέχρι στιγμής στο πρόβλημα του Νίκου. Θα δει ο Σαμαράς ΚΑΙ τους γονείς της Μυρτούς; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!



Πατέρας Ρωμανού: Δεν βρέθηκε λύση μέχρι στιγμής στο πρόβλημα του Νίκου

Ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 11 στο Μέγαρο Μαξίμου με ταξί το οποίο μάλιστα ζήτησε να τον περιμένει. Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε Ο Γιώργος Ρωμανός αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα λύση στη θέμα του Νίκου Ρωμανού, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους....
 
« Μίλησα με τον Πρωθυπουργό, βρισκόταν εκεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης. Δεν βρέθηκε λύση μέχρι στιγμής στο πρόβλημα του Νίκου Ρωμανού. Ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα. Νομίζω θα το ξανασυζητήσουν και εύχομαι να βρεθεί μια λύση. Ζητάω να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου. Από ανθρώπινης πλευράς να καταλάβουν να δώσουν λύση στο πρόβλημα», είπε ο κ. Ρωμανός και συνέχισε. 
«Το παιδί μου θα συνεχίσει και ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ξέρει που βρίσκεται το δίκιο», τόνισε. "Όσο περνούν οι μέρες αυξάνεται η πιθανότητα ενός θανάτου".
Την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού εξοργίστηκε με όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Βουλή για τον γιο του, έκανε μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης. 
«Χθες, ο πατέρας δεν ήθελε να πάει ακούγοντας τα όσα είπε στην Βουλή ο πρωθυπουργός για το παιδί του», είπε ο κ. Ραγκούσης.
Και πρόσθεσε ότι του είπε ότι πρέπει να πάει γιατί εκείνος το ζήτησε και για να έχει ήσυχη την συνείδησή του.
Για το Νίκο Ρωμανό ο κ. Ραγκούσης είπε ότι θα κάνει απεργία δίψας αν περάσει η τροπολογία και ότι είναι αντίθετος με το ραντεβού του πατέρα με τον κ. Σαμαρά γιατί πιστεύει ότι αυτή την στιγμή δεν βοηθάει σε τίποτα και ότι υπάρχει εκμετάλλευση του πόνου των γονιών του.

1 σχόλιο:

  1. Ο νεαρος σε δηλωσεις του σνομπαρει τις σπουδες .Όλο το συστημα ,ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ακομη και Κοκκαλης θέλουν να τον ελευθερώσουν για να κανει τσαρκες όπως ο Ξυρος.Το θέμα ειναι οτι ο κόσμος γνωρίζει τι εστι Ρωμανός και όσο και αν προσπαθουν να κινητοποιήσουν και συγκινήσουν κοσμο το 2008 δεν επαναλαμβανεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive