Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Πόσο .... τίποτα χωράει στο Ποτάμι;

Stavros-Theodorakis

Η κενότητα του πολιτικού λόγου που χαρακτηρίζει το Ποτάμι. καλωσόρισε χθες και τους "Μεταρρυθμιστές" του Σπύρου Λυκούδη, με μια υπαίθρια εκδήλωση έξω από την Παλαιά Βουλή. Ο συμβολισμός ήταν φυσικά εξοργιστικός, καθώς έξω από έναν χώρο στον οποίο ιστορικά δόθηκαν εμβληματικές πολιτικές και ιδεολογικές μάχες, με αντιπαράθεση ουσιαστικών επιχειρημάτων, και ζυμώσεις που πήγαν την Ελλάδα μπροστά, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Σπύρος Λυκούδης άθροισαν την ΑΠΟΛΥΤΗ αοριστία που χαρακτηρίζει τις δικές τους θέσεις....

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Ποτάμι θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή, πιθανόν μάλιστα να συμμετάσχει και σε μια "κυβέρνηση της Αριστεράς, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ", εφόσον οι σχετικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν.
Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν μετριάζει την. οργή της κοινής λογικής, που δυσκολεύεται να συγκρατηθεί μπροστά σε περιπτώσεις και παραδείγματα πολιτικού ακτιβισμού εικόνας και ουχί ουσίας, που θεωρητικά θα έπρεπε να έχουμε αφήσει πίσω μας, στην Ελλάδα που φεύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive