Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Άμα τον βρείς κ. Εισαγγελέα, .. γράψε μας. Ενώπιον του εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος (ΦΩΤΟ) που καταγγέλλεται από τον Χαϊκάλη

Εντός της ημέρας καλεί ο εισαγγελέας, Π. Παναγιωτόπουλος, ενώπιόν του, τον Γιώργο Αποστολόπουλο (ΦΩΤΟ) που, σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή Π. Χαϊκάλη, επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, που διερευνά την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών, καλεί σήμερα τον άνθρωπο -τον οποίο κατονόμασε ο κ. Χαϊκάλης- με την ιδιότητα του υπόπτου για διάπραξη κακουργηματικής πράξης, που αφορά δωροδοκία βουλευτή.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι το πρόσωπο που ο Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε πως αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει αναμένεται να καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής.  Στον υπουργό Δικαιοσύνης ο φάκελος με το επίμαχο υλικό. Στον υπουργό Δικαιοσύνης έφτασε πριν από λίγη ώρα ο φάκελος με το επίμαχο υλικό που άφορα στην καταγγελλόμενη απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη προκείμενου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αθανασίου...

ως όφειλε εκ του νόμου , χωρίς να ανοίξει τον φάκελο, απέστειλε αυτόν την ίδια στιγμή στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive