"Βάζουν επιχειρηματίες, απειλούν, δίνουν δώρα, κάνουν τα πάντα. Λοιπόν, να πάρουν χαμπάρι το εξής: ο Καμμένος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι 12 βουλευτές, το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, λέμε: «Δεν ψηφίζουμε και στις τρεις ψηφοφορίες Πρόεδρο Δημοκρατίας», κομμένο και τελειωμένο. Από εκεί και πέρα, οι προσπάθειες τις οποίες κάνουν, να ξέρουν ότι θα τους βγουν σε κακό, έτσι για να τελειώνουμε".Στη συνέχεια, μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: "...Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ξέρετε, εκεί είναι η διαφορά, ανήκει σε άλλη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά είναι η Νέα Δημοκρατία του Βορίδη, του Γεωργιάδη, του Πλεύρη, αυτό το στοιχείο που έφερε ο Σαμαράς μαζί με τον Λαζαρίδη και τους περίεργους της Πολιτικής Άνοιξης και σε λίγο θα τους φέρει και τον Σιμπιλίδη. Σε λίγο θα πάρουν και θα ζητήσουν συγγνώμη και από τον Συμπιλίδη".
Τέλος, ανεφερε πως δεν πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ. "Πληρώνω το φόρο εισοδήματος για να είμαι εντάξει με το φόρο εισοδήματος και το ΦΑΠ του 2011, 2012 και 2013 δεν μπόρεσα να το πληρώσω όλο μαζί, δίνω σιγά-σιγά από ένα μικρό ποσό. Αλλά τον ΕΝΦΙΑ δεν τον πλήρωσα, έχω κάνει προσφυγή γιατί είναι αντισυνταγματικός. Πρέπει να το πούμε, ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας κεφαλικός φόρος και αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι η τρόικα και η κυβέρνηση πιέζουν να πάμε στη λεγόμενη συμφωνία πιστωτικού ορίου, όπως την περιέγραψαν", είπε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.