Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Αυστραλία-Συνελήφθη για φόνο η μητέρα των 8 άτυχων παιδιών – ΒΙΝΤΕΟ

Αυστραλία-Συνελήφθη για φόνο η μητέρα των 8 άτυχων παιδιών – ΒΙΝΤΕΟ
Υπό αστυνομική φρούρηση στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται βρίσκεται η 37χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα 8 παιδιά, τα 7 εκ των οποίων ήταν δικά της, που βρέθηκαν νεκρά την Παρασκευή στο σπίτι τους στο Κέρνς της βόρειας Αυστραλίας. Η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.......
φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ δεν της έχουν απαγγελθεί ακόμα επισήμως κατηγορίες.
8 children found slain
«Έχει τις αισθήσεις της και είναι σε θέση να μιλήσει», δήλωσε ο επιθεωρητής Μπρούνο Ασκινκάρ. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είναι μητέρα των 7 από τα 8 παιδιά, ηλικίας μεταξύ 18 μηνών και 15 ετών, που βρέθηκαν μαχαιρωμένα. Το όγδοο παιδί ήταν μια ανιψιά της. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι σοροί των παιδιών έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι, ενώ οι αρχές εντόπισαν πολλά όπλα, μεταξύ των οποίων και μαχαίρια.
8 children found slain
«Έχουμε εντοπίσει σωρεία όπλων», συμπεριλαμβανομένων πολλών μαχαιριών, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ασκινκάρ. «Σήμερα, ο ιατροδικαστής και ο παθολόγος διεξάγουν έρευνες με τη βοήθεια της οικογένειας των θυμάτων», είπε ο ίδιος. 
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, χαρακτήρισε τα γεγονότα στο Κερνς ως «θλιβερά» και δήλωσε ότι αυτές αποτελούν «ημέρες δοκιμασίας» για την Αυστραλία.
 Δείτε τα βίντεο:
Πηγή βίντεο: CNN
Πηγή βίντεο: Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive