Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

"ΕΡΑΣΤΗΣ" Να σου πετύχει. 45 χρονος Θηβαίος αγάπησε και έκλεψε του Δήμου το .. σκουπιδιάρικο



Ένας 45χρονος για άγνωστο λόγο, έβαλε "στο μάτι" ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Θήβας.  Το βρήκε στο πάρκινγκ μόνο του και χωρίς να τον δει κανείς, ανέβηκε στην θέση του οδηγού και ... το πήρε! Το περιστατικό έγινε....
κάποια ώρα, από το μεσημέρι της 19η Δεκεμβρίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Δεκεβρίου. Εϊναι απορίας άξιο, το πως κατάφερε και το έθεσε σε λειτουργία ο δράστης... Η κλοπή καταγγέλθηκε χθες το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και οι αστυνομικοί έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις, εντόπισαν αρχικά εγκαταλελειμμένο το απορριματοφόρο στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών ενώ στη συνέχεια, εντόπισαν στην περιοχή και τον 45χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Το απορριμματοφόρο αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου. Τις έρευνες και την προανάκριση έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive