Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ "ΣΥΡΙΖΑ". ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ. Του ΑΡΗ ΚΟΠΡΑ



Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ  με τον αναγνώστη μας και τις προτάσεις του. Γράφουμε ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ κόμματα και χρώματα και δηλώνουμε χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμό ότι θα είμαστε "ψυχή τε και σώματι" με ΟΠΟΙΟΝ δεσμευθεί (δείτε τους όρους) απο ΤΩΡΑ ότι θα πολιτευτεί ΜΟΝΟ για τα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελλήνων. Γράφει ο αναγνώστης μας: Κύριοι του "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"...
χρόνια τώρα παρακολουθώ την κίνηση του ιστολογίου  που κινείται στον πατριωτικό χώρο, άλλοτε συμφωνώ, άλλοτε οχι. Σαν πολίτης που ψηφίζει 50 χρόνια -δεν λέω τι, αλλά θα προκύψει- δικαιούμαι να εκφέρω άποψη περί τα κοινά. Τα τελευταία χρόνια μετά την αποχώρηση της 21ης Απριλίου απο την εξουσία έχουμε καταλήξει μετά τις αλλεπάλληλες εκλογές, ότι ΟΛΑ τα κόμματα του ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας έπεισαν με ψεύτικες υποσχέσεις - δεσμεύσεις το λαό υποκλέπτοντας την ψήφο του, οτι θα έκαναν κάτι για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Αντ αυτού, ΟΥΔΕΝ έκαναν γι αυτούς αλλά για .... εαυτούς. Πλούτισαν κλέβοντας το ψωμί των παιδιών και ημών των ιδίων πρός ΙΔΙΟΝ όφελος, οδηγώντας τη χώρα στο βάραθρο της χρεωκοπίας και τους πολίτες στην αυτοκτοκτονία, στο ξεσπίτωμα, στην ξενιτειά, στη μιζέρια, στη ζητιανιά και τέλος στους ... κάδους προς εύρεση τροφής. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ -και οχι μόνο εγω, αλλά κι ολο το χωριό- να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, αν δεσμευθεί για ΜΟΝΟ για 2 πράξεις: ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ να βγει ο πρόεδρος -του πρώτου κόμματος κατά τις δημοσκοπήσεις- και να εξαγγείλει τα εξής: "Ελληνίδες, Έλληνες ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ εγω και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι βουλευτές μου, ΟΤΙ: Μέσα στις 100 πρώτες μέρες που θα αναλάβουμε την εξουσία θα προβούμε στις παρακάτω ενέργειες: Στις πρώτες 10 ημέρες θα καταθέσουμε πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τις ευθύνες όσων αναμείχθηκαν στην κυβερνητική λειτουργία απο το 1974 και μέχρι σήμερα. Απο τα στελέχη διοικήσεων οργανισμών , φορέων, μέχρι τους Πρωθυπουργούς. Δεσμευόμαστε επίσης ότι με άμεση τροπολογία την Βουλή θα καθιερωθεί η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης,σε ΟΛΕΣ τις βαθμίδες, εκλέγοντας ΜΟΝΟΙ τους οι Δικαστές -χωρίς ΚΑΜΙΑ κυβερνητική παρέμβαση απαγορευόμενης δια νόμου- την φυσική τους ηγεσία. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ επίσης ότι αν την 101ή μέρα απο την ανάληψη ευθύνης διακυβέρνησης της χώρας, ΟΛΟΙ εμείς που συνυπογράφουμε την παρούσα , παραχωρούμε στο Ελληνικό δημόσιο την προσωπική μας περιουσία -αυτή που υπάρχει σήμερα- καθώς και των ατόμων μέχρι 3ου βαθμού συγγενείας μας. Επίσης δηλώνουμε ότι εμείς, οι υπογράφοντες και οι συγγενείς μας μέχρι του ως άνω βαθμού, ΔΕΝ θα πολιτευθούμε και θα αποκλεισθούμε ΙΣΟΒΙΩΣ απο κάθε δημόσια θέση ή λειτούργημα.
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

2 σχόλια:

  1. Ρίξε μια ματια


    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2014/02/blog-post_2553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
    Η ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ, Η ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ Η ΦΥΣΕΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΤΟΥ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ: ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΘΗ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣ ΚΑΜΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΝΑ ΜΑΣ ΗΓΟΥΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!!
    ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΟΥΤΕ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;
    ΤΙΠΟΤΥΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive