Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΚΙΑ. Απειλούν Τ/Κ Βουλευτή, επειδή αποκάλυψε βιασμούς Ελληνοκύπριων το 1974

Την απειλούν επειδή αποκάλυψε βιασμούς Ελληνοκύπριων το 1974
Απειλές για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα αποκάλυψε πως δέχεται η Τουρκοκύπρια, Ντογούς Ντεργιά, που μίλησε στη Βουλή του παράνομου καθεστώτος των Κατεχόμενων, αποκαλύπτοντας πως κατά την εισβολή του 1974, ο τουρκικός στρατός είχε βιάσει Ελληνοκύπριες γυναίκες. Η Ντογούς Ντεργιά, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ), δέχθηκε, σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό τύπο, και ωμούς εκβιασμούς ότι...
αν δεν σταματήσει να μιλά γι’ αυτά τα θέματα, θα πέσει και η ίδια θύμα βιασμού. Στην ομιλία της η Ντογούς Ντεργιά ανέφερε μεταξύ άλλων: "Οι Ελληνοκύπριοι έζησαν τον πόνο των αγνοουμένων, των νεκρών και της προσφυγιάς. Ήταν θύματα βιασμών. Η Εκκλησία επέτρεψε το 1974 τις εκτρώσεις, ακριβώς λόγω των βιασμών από τον τουρκικό στρατό". Για αυτό, πρόσθεσε, "την ώρα που φωνάζουμε για το δίκαιο και τον πόνο μας, να μην ξεχνούμε το δίκαιο και τον πόνο άλλων ανθρώπων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive