Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Το φόρεμα της Γιάννας, η ατάκα του Σαμαρά και η παρέα Άδωνι – Σκουρλέτη στα εγκαίνεια ...site.

aggelopoulou

Χολιγουντιανό αέρα επιχείρησε να δώσει στην επίσημη πρώτη της ελληνικής ιστοσελίδας της Huffington Post, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης,  η ελληνικής καταγωγής, πρόεδρος και διευθύντρια σύνταξης του ομώνυμου ιστότοπου, Αριάνα Χάφιγκτον. Συνιδιοκτήτης της εγχώριας έκδοσης του site θα είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης, ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του όμιλο 17 ιστοσελίδων. Παρόντες στην παρουσίαση...
της ελληνικής έκδοσης της ιστοσελίδας ήταν κυβερνητικά στελέχη, μέλη της αντιπολίτευσης, αντιπρόσωποι παλιών και νεότερων τζακιών, κάτοχοι μεγάλων περιουσιών με ισχυρές διασυνδέσεις και παραδοσιακή επιρροή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα κατά την παρουσίαση της πλατφόρμας της η ίδια η οικοδέσποινα απέφυγε την σύζευξη εντόπιου και διεθνούς επιμένοντας με στόμφο σε πατριωτικούς επικορυλισμούς του τύπου: «Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ελληνική ιστορία είναι το ΟΧΙ, είναι ώρα για ακόμη ένα ΟΧΙ στην τρόικα».
Παρόντες – μεταξύ άλλων – η Μαριάννα Λάτση, μέτοχος στο HuffingtonPοst.gr , με την κόρη της Εριέττα και το γιο της Πάρη, ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς, η Ευγενία Χανδρή, των ομώνυμων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ο εφοπλιστής Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης του ομώνυμου ομίλου στην αγορά αυτοκινήτου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ιδιοκτήτης του Alpha TV και ο Φώτης Μπόμπολας του Πήγασου. Επίσης παρόντες ήταν η Ελένη Κούρκουλα και ο Δημήτρης Παναγιωτάκης, ο Αντρίκος Παπανδρέου και η Μαριάνθη Αλεξίου, η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Επίσης στην κοσμική πρεμιέρα προσήλθαν η δημοσιογράφος, Έλλη Στάη, ο πρώην υπουργός Χάρης Παμπούκης, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Στο Μουσείο της Ακρόπολης έδωσε το παρόν – για λίγο – και ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος – σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα – πολιορκήθηκε από τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία φορούσε ταγέρ κόκκινο της φωτιάς. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του κου Σαμαρά, ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα τι έγινε, ντύθηκες και στα κόκκινα;».
Στη συνέχεια η κα Αγγελοπούλου εντάχθηκε σε πηγαδάκι με την Λένα Ζαχοπούλου και το Δ. Κοντομηνά, ενώ αντίστοιχες «παρέες» δημιουργήθηκαν και μεταξύ κυβερνητικών στελεχών της ΝΔ, όπως του Κώστα Τασούλα, Σοφίας Βούλτεψη, Αλέξανδρου Δερμετζόπουλου, Βασίλη Κικίλια, Κατερίνας Παπακώστα και της Όλγας Κεφαλογιάννη. 
Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκε από την Άντζελα Γκερέκου και την ευρωβουλευτή, Εύα Καϊλή .
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ το παρόν έδωσαν ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης. Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα με τον διευθυντή του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη, συναρμολόγησαν πηγαδάκι με τον Άδωνη Γεωργιάδη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι στην καλλιέργεια ευδιαθεσίας συνέβαλε και το χιούμορ του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive