Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ένταση on air για τα πόθεν έσχες ΒΙΝΤΕΟ


Άναψαν τα αίματα στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA μεταξύ του Νότη Μηταράκη και της προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνας Παγώνη, με αφορμή τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν και αφορούν εμβάσματα δημοσίων υπαλλήλων στο εξωτερικό. Η αντίδραση της κ. Παγώνη ότι κατονομάζονται μόνο οι γιατροί και οι καθηγητές, προκάλεσαν την παρέμβαση του κ. Μηταράκη, ο οποίος της απάντησε: «Εγώ περίμενα να πείτε ότι χαίρεστε που έγινε αυτή η έρευνα». Από την πλευρά της, η κ. Παγώνη επισήμανε: «Γιατί να ονομαστούν οι γιατροί και οι καθηγητές και να μην ονομαστούν και οι υπόλοιποι που είναι μέσα; Άμα είναι πολιτικοί...
γιατί δεν τους βάλανε μέσα;». «Υπάρχουν πολιτικοί στη φυλακή, αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο κ. Μηταράκης, προσθέτοντας ότι το δικό του πόθεν έσχες δημοσιεύεται.

Ένταση μεταξύ του Μηταράκη και της Παγώνη από Enikos_gr

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive