Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

"ΤΡΩΪΚΟΣ" Πόλεμος; O Αϊβαλιώτης ζήτησε το «χέρι» της Ευγενίας

O Αϊβαλιώτης ζήτησε το «χέρι» της ΕυγενίαςΣτα άκρα πλέον έχει φτάσει η κόντρα ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κωστή Αϊβαλιώτη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη με παράπλευρες μάλιστα απώλειες.  Και το λέμε αυτό για όσους τόλμησαν να αγγίξουν την Ευγενία Μανωλίδου δύσκολα ξέμπλεξαν από τον Άδωνι. Γράφει λοιπόν και προτείνει ο Κώστας Αϊβαλιώτης...

«Η κ. Ευγενία Μανωλίδου-Καραγιαννίδου –Γεωργιάδη δεν τηλε-παρουσιάζει πια τίποτε, ούτε τηλε-συμμετέχει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή. Για να … «γιάνω τον καημό της», λοιπόν, εξασφάλισα επιμήκυνση της διάρκειας σαββατιάτικης εκπομπής που έχω στο ΑΡΤ και έτσι θα μπορεί για ένα τεταρτάκι να χορεύει για τους τηλεθεατές της εκπομπής «ΕΓΕΡΘΗΤΙ», ώστε να θυμηθεί τα παλιά της μεγαλεία στο «DANCING WITH THE STARS», όπου διέπρεψε ως χορεύτρια».
Ώχ, προβλέπω Τρωικό Πόλεμο.  "Δ.Κ." 
http://www.zougla.gr/

3 σχόλια:

  1. Μιχάλης Χαραλαμπίδης15 Νοεμβρίου 2014 στις 2:50 μ.μ.

    Η ενασχόληση στο πεδίο του κατινισμού του εκπροσώπου τύπου του ΛΑΟΣ με την Μανωλίδου δε τιμά καθόλου τον Αϊβαλιώτη. Ντρέπομαι για το κατέβασμα σε αυτό το επίπεδο. Αδυνατώ να παρακολουθήσω την κατρακύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.-
    ΑΛΛΟ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και άλλο ο αδωνης οΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΥΠΙΔΙ =ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ
    Το μεγαλύτερο σκουπίδι του ΛΑΟΣ είναι ο Αιβαλιώτης. Όταν τα βάζεις με τις γυναίκες γιατί δεν έχεις ΚΑΡΥΔΙΑ, επειδή είσαι ανίκανος να τα βάλεις με τοςυ πραγματικούς άνδρες, τότε είσαι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Πατσαβούρα - Αλλά έτσι είναι διώξανε τους καλύετρους από το ΛΑΟΣ, και κράτησαν ανθρωπάκια στιλ Αιβαλιώτη, τότε μπορεί κανείς να περιμένει τα χειρότερα γαι το ΛΑΟΣ, Εκτός από τα σκουπίδια θα μαζεύονται και οι ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΔΡΕΣ(στιλ ΨΙΝΑΚΗΣ), εφόσον ο Αιβαλιώτης, μαζί με τον Πρόεδρο τον ήθελαν στο ΛΑΟΣ..
    Λυπάμαι τα χρόνια που σπατάλησα κοντά σας..!
    Όσο "θόρυβο και σαματά" να κάνουν οι "αντρες" στιλ Αιβαλιώτης, η ουσία παραμένει, ότι ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΌΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    Ο σαλονικιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive