Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Για υπεξαίρεση κληρονομιάς ελέγχεται η Μητρόπολη Δημητριάδος. «Σαφάρι» του ΣΔΟΕ στις Μητροπόλεις Δημητριάδος και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Για υπεξαίρεση κληρονομιάς ελέγχεται η Μητρόπολη ΔημητριάδοςΣτο στόχαστρο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του ΣΔΟΕ βρίσκονται αυτό το διάστημα οι Μητροπόλεις Δημητριάδος (Βόλου) και Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων (Καρδίτσας και Φαρσάλων), σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος Θάνος Πασχάλης στην εφημερίδα «Αγορά».
Οι δύο Μητροπόλεις βρίσκονται μεταξύ των δέκα συνολικά Μητροπόλεων και μοναστηριών στις οποίες το ΣΔΟΕ διενεργεί εξονυχιστικούς ελέγχους. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Μητρόπολη Δημητριάδος ελέγχεται για υπεξαίρεση κληρονομίας ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ και η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος για διαχείριση εσόδων.
ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive