Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ. Άνω κάτω το κέντρο από τους φοιτητές. Αιφνιδιαστική πορεία με αφορμή τα πρωϊνά επεισόδια

Άνω κάτω το κέντρο από τους φοιτητές. Αιφνιδιαστική πορεία
Στα Προπύλαια κατέληξε η πορεία διαμαρτυρίας των φοιτητών που συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί έξω από τη Νομική Σχολή Αθηνών.
Με την ολοκλήρωση της πορείας, σταδιακά αποκαθίσταται η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, καθώς νωρίτερα οι διαδηλωτές αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς οι οποίοι δεν πρόλαβαν να διακόψουν την κυκλοφορία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί....
κυκλοφοριακό πρόβλημα στην οδό Πανεπιστημίου.
Στη συνέχεια οι διαδηλωτές, μέσω των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου, κατευθύνθηκαν προς τα Προπύλαια, όπου είναι συγκεντρωμένοι φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί στη Νομική Σχολή.
Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές επιχείρησαν να μπουν το πρωί στη Νομική Σχολή, καθώς οι πόρτες ήταν κλειστές από χθες το βράδυ, στο πλαίσιο των μέτρων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.

Πορεία διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί στη Νομική πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητές έξω από το κτίριο της βιβλιοθήκης στα Προπύλαια ενώ κλειστή παραμένει η οδός Πανεπιστημίου.
Άνω κάτω έκαναν το κέντρο 500 φοιτητές που έκαναν αιφνιδιαστική πορεία από τα Προπύλαια στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Η αστυνομία δεν πρόλαβε να κλεισει τους δρόμους και επικράτησε κυκλοφοριακό χάος.
Οι φοιτητές αρχικά έκλεισαν την Πανεπιστημίου, στη συνέχεια τη Σταδίου και μετά επέστρεψαν στα Προπυλαια καθώς τελικά δεν πήγαν στο Πολυτεχνείο όπως αρχικά είχαν πει οτι θα κάνουν.
Στις 5.00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητηριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive