Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Αλλο κι ετούτο πάλι. Αθωώνουν τον συκοφάντη και διώκουν το συκοφαντούμενο


Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Μελισσανίδη, για την γραπτή δήλωση με την οποία απάντησε για όσα τον κατηγόρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού....
H καταρρέουσα ΕΠΟ και ο υπό εισαγγελική έρευνα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση πρόεδρος της συνεχίζουν να αυτοκαρφώνονται. Να προσβάλουν βάναυσα το δημόσιο αίσθημα. Άκουσον άκουσον. Τολμησαν να ασκήσουν πειθαρχική δίωξη όχι στο συκοφάντη Μαρινάκη που "ήρξατο χειρών αδίκων" αλλά στο συκοφαντούμενο Δημήτρη Μελισσανίδη που σήκωσε ανάστημα απάντησης στις αισχρές συκοφαντίες του. Προφανώς είναι υπό κρίση πανικού η παρέα που έχει καταδιασύρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, και 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (γραπτή δήλωση στις 14/11/2014)».

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive