Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Έτσι, κάαατι μπορεί να γίνει. Εισαγγελική παρέμβαση για το βίντεο (ΔΕΙΤΕ ΤΟ) με τον περιπτερά και τα ΜΑΤ

Εισαγγελική παρέμβαση για το βίντεο με τον περιπτερά και τα ΜΑΤ

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για το βίντεο που παρουσιάζει αστυνομικούς να χτυπούν περιπτερά, το βράδυ της Δευτέρας μετά την πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα, Σπυρίδωνα Παππά...

Πιο αναλυτικά στο βίντεο φαίνονται άνδρες των ΜΑΤ να επιτίθενται σε έναν νεαρό, ο οποίος ακούγεται να τους λέει πως είναι εργαζόμενος στο περίπτερο.
Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ακούγεται να φωνάζει στους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι τον τραβούν από την μπλούζα: «Είστε καλά, θα κλέψετε τα νερά;».
Χθες, η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε διοικητική εξέταση και προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Ξεχωριστή έρευνα θα πραγματοποιήσει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων για τις καταγγελίες ότι κλάπηκαν μπουκαλάκια νερού από τα ψυγεία του περιπτέρου.

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει τά βίντεο αλλάζουν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ , είδαμε κι εκείνο το οποίο άλλαξε το τι είπαν μέλη πολιτικού κόμματος μέσα στην βουλή (!!!) , θα κολήσουμε τώρα σ' ένα απλό βιντεάκι ? Και στο κάτω - κάτω , πήγαν οί αστυνομικοί να κλέψουνε τά νερά ? ΕΛΕΟΣ πιά ! Εγώ δεν παίρνω το μέρος ούτε του ενός ούτε του άλλου , αλλά... ήμαρτον , το βίντεο εξ' άλλου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ για να δούμε τον ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ( μεταξύ περιπτερά - αστυνομικών ) και ΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive