Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

atyxos-podosfairistis-evoia-1
Μία ανείπωτη τραγωδία συνέβη νωρίτερα στην Εύβοια. Κεραυνός χτύπησε ποδοσφαιριστή την ώρα της προπόνησης. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.  Ο 30χρονος κτηνοτρόφος στο επάγγελμα είχε καταγωγή από το χωριό Μετόχι της Εύβοιας και έπαιζε ερασιτεχνικά στην τοπική ομάδα της Κηρίνθου. Το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 7 το απόγευμα και ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος σύμφωνα με πληροφορίες. Ακόμα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το eviaportal και άλλοι συμπαίκτες του άτυχου νεαρού έχουν μεταφερθεί στο κέντρο υγείας για προληπτικούς λόγους τόσο για το σοκ...
που υπέστησαν όσο και εξαιτίας του υπερβολικά δυνατού κρότου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος Γιάννης Συκιώτης ήταν ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας στο χωριό Μετόχι.
atyxos-podosfairistis-evoia-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive