Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

"Καροτσάκι" πάει τη ΝΔ ο Βενιζέλος. Βόλεψαν και ως ΥΠΕΡέφορο τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!

politic corrupt
Στα χέρια τεσσάρων κορυφαίων υπηρεσιακών παραγόντων, που θα λειτουργούν σε στενή συνεργασία με την γενική γραμματέα δημοσίων εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου, περνά ο έλεγχος όλων των εφοριών της χώρας. Η νέα φορολογική διάρθρωση της χώρας γίνεται πράξη με τις τοποθετήσεις των «υπερ-εφόρων», που αναλαμβάνουν τις περιφέρειες Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, οι οποίες θα εποπτεύουν τις ΔΟΥ. Προϊστάμενοι Διεύθυνσης Φορολογικών Περιφερειών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνουν οι εξής:...
Ο Γιώργος Αλάνης την Αθήνα, ο Ρήγας Μπάρκουλας τον Πειραιά και τη νότια Ελλάδα, και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης τη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα, ενώ η Γεωργία Φωτοπούλου ορίστηκε υπεύθυνη για την Πάτρα και τη δυτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive