Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τασούλας: Αναζητούμε και άλλους τάφους στην Αμφίπολη!



«Η Αμφίπολη είναι άσκηση θαυμασμού και υπομονής. Βρέθηκαν ανθρώπινες παραστάσεις στα επιστύλια και  αναζητούνται και άλλα οικοδομήματα» δήλωσε πριν λίγο ο Υπουργός Πολιτισμού Κ.Τασούλας. Από την Αμφίπολη όπου βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού αναφέρθηκε....
στη σημασία του μνημείου και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερης αξίας για τους Έλληνες - στην παρούσα δύσκολη συγκυρία - αλλά και για όλο τον κόσμο.
Τόνισε επίσης ότι η χρηματοδότηση της συνέχειας των ανασκαφών όσο και των εργασιών συντήρησης είναι εξασφαλισμένη. Χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας είπε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα μοναδικό αρχαιολογικό εύρημα, το οποίο προστίθεται στο σπουδαίο μωσαϊκό των πολιτιστικών επιτευγμάτων της Ελλάδας. Η Αμφίπολη είναι η κορωνίδα των αρχαιολογικών ευρημάτων της περιοχής και όχι μόνον»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive