Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Καμμένος για Μελά: Αποκεφαλίζεται όποιος ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στις δηλώσεις του Παναγιώτη Μελά ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη. Συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει «ανάσα» στη μνημονιακή κυβέρνηση...
με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «αποκεφαλίζεται». Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο», είπε ο κύριος Καμμένος. Στον κύριο Μελά απάντησε και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. «Αυτά που λέει στα ραδιόφωνα ας έρθει να τα πει μπροστά στους χίλιους συνέδρους, που δίνουν αγώνα κάθε μέρα στην εκλογική μας βάση εθελοντικά, με στερήσεις -ακόμη κι από την τσέπη τους- να έρθει να τους τα πει! Να έρθει να τα πει, για να καταλάβουμε κι εμείς» πρόσθεσε ο κ. Κουίκ, και κατέληξε: «Από το κλίμα που εισέπραξα χτες, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ένας βουλευτής που να μην θέλει εκλογές και μάλιστα με τον κ. Μελά να λέει, ότι αυτή η κυβέρνηση μας έχει καταστρέψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive